home

IMAGE NEWS                                          

                                                                                                                                                             

De R&B beatgroup IMAGE gaat na 40 jaar weer optreden en wel op het inmiddels beroemd geworden Back to the Sixties festival, op 9 december 2012 in zalencentrum Valkenhorst in Eindhoven!!

 

               BttS   

 

          Programma

Ongelofelijk maar waar, het programma van BttS 2012 staat dankzij enthousiaste muzikanten nu al vast! We hebben het over:

          * Eddy and his Explosions

          * R&B beatgroup Image ( www.imagemusic.nl)

          * Union Five

          * The Vitals (www.thevitals.nl)

Echte Eindhovense sixtiesbands, v.z.m. in originele bezetting. Plus natuurlijk ook muziek van vinyl, gedraaid door super DJ Wally Rijks. De zalen gaan open om 13 uur. En we starten weer om 14.00 uur en gaan door tot 21.00 uur. De bands spelen ieder bij toer-beurt via 2 sets van elk pakweg een half uur de sterren van de hemel.

          Meer informatie BTTS 2012

Op de website www.spanglefish.com/sixties vind je heel veel informatie over Eindhovense sixtiesbands. Maar bijv. ook over de zaaltjes van toen. Daarnaast nieuws rond sixtiesbands en/of –evenementen. Ook is er een agenda met speeldata van bands, links naar interessante websites en natuurlijk heel, heel veel foto’s!

Klik simpelweg op het tabje van je interesse. In het gastenboek van BttS kun je een boodschap kwijt. Velen gingen al voor. Mailen kan ook: btts.ehv@gmail.com Kijk vooral dus op:

          www.spanglefish.com/sixties

de website van het Eindhovense Back to the Sixties.

Zegt ‘t voort, zegt ’t voort: op zondag 9 december a.s. in zalencentrum Valkenhorst aan de Oirschotsedijk 23 in Eindhoven.